Märkliga datorprylar

Märkliga datorprylar

I princip alla har numer en dator så det är inte så konstigt att det finns en och annan konstig datorpryl på marknaden. I det här inlägget ska vi titta på ett par av de konstigaste tillbehören du kan köpa till en dator. I det sammanhanget passar det också bra att ta upp någonting om hur du kan gå tillväga för att frakta alla dina märkliga prylar vid en flytt. Rent & Move är en flyttfirma i göteborg som kan hjälpa till med allt som behövs i samband med en flytt. De kan dels bära och frakta dina möbler och tillhörigheter. Om det finns behov av magasinering i samband med flytten kan de ordna det också. Till sist erbjuder de också flyttstädning med besiktningsgaranti.

Tågkontrollen

Tycker du om att köra tågsimulatorer? Då är en ”Raildriver Train Cab Controller” helt rätt tillbehör för dig. Det är en konsol som imiterar alla switchar och knappar som du hittar i ett riktigt tåg.

En smått vansinnig handkontroll

De flesta skulle nog hålla med om att de bästa handkontrollerna för TV-spel har precis de knappar de behöver och inte fler. ”Alphagrip iGrip” har mängder av knappar. Till och med tillverkarna själva medger att det för de flesta spelare tar runt 30 timmar att lära sig hantera kontrollen.

Spökradar

Till sist, om du är lagd åt det övernaturliga hållet kan du investera i en ”USB Ghost Radar”. Enligt tillverkaren upptäcker den om du har spöken i din närhet. Perfekt att ha bredvid tangentbordet!

dante