Markera med gigantisk enterknapp

Markera med gigantisk enterknapp

Sammanfattningsvis kan vi säga att utbudet av USB-prylar är gränslöst, oavsett om du är ute efter nytta, nöje eller design. Här kommer några tips på coola USB-prylar!

Undvik kabeltrassel

Kabeltrassel är sällan roligt, och definitivt aldrig snyggt. Med en kabelklämma kan du separera dina kablar och skapa ett mer stilrent skrivbord. Klämmorna fästs på en av skrivbordets ändar, förslagsvis på baksidan. Sedan trär du kablarna från datorn till skärmen, musen, tangentbordet och vilka andra prylar du nu har på skrivbordet. Skapar ordning och reda och är dessutom snyggt. Det brukar gå att hitta ett gäng klämmor för under 50-lappen.

Avsluta mejlet med bravur

En rolig, men i det stora hela en totalt värdelös grej, är en enorm Big Enter Key. Knappens enda funktion är att göra den sista avslutande knapptryckning mer dramatisk och storslagen. Tänk att du skrivit en rapport som du arbetat med konstant i två veckor. Du är klar och ska precis skicka in den till din chef. Tänk att det sista du får göra, är att markera Skicka-knappen i Outlook, och sedan banka med knytnäven på din gigantiska enterknapp. Perfekt avslut på både dåliga och bra dagar.

dante