Skaffa laptopbord och arbeta överallt

Skaffa laptopbord och arbeta överallt

Du sitter i soffan och har datorn i knät. Efter ett tag blir det verkligen inte bekvämt. Eller så sitter du vid skrivbordet timme ut och timme in. Inte direkt bra för hälsan. Ett smart sätt att kunna arbeta med datorn överallt är genom att använda ett laptopbord. Ett specialbord som du ställer på golvet eller andra bord och själv väljer höjden på.

Skaffa laptopbord

De finns många anledningar att börja använda ett laptopbord i hemmet och på jobbet. Du kan sitta i soffan eller favoritfåtöljen och jobba, eller så kan du välja att stå upp när du arbetar. Om bordet är lite för lågt ställer du bara laptopbordet på bordet och justerar höjden, så kan du arbeta bekvämt. Att sitta i samma ställning framför datorn timme ut och timme in är inte bra för din kropp. Det är viktigt att du både hemma och på jobbet byter arbetsställning under arbetsdagen. Sitt inte på samma stol och i samma ställning hela tiden. Forskning visar faktiskt att det är mycket hälsosamt att stå upp. Med ett laptopbord kan du alternera mellan att sitta och stå när du jobbar. På kvällen kan du sedan sitta med datorn framför dig när du sitter i soffan eller ligger i sängen. Köp ditt laptopbord hos eStore som har ett stort utbud av laptopbord att välja mellan.

Både hälsa och produktivitet

Med ett laptopbord kommer du påverka både din hälsa och produktivitet på ett mycket positivt sätt. Genom att kunna arbeta på flera ställen med datorn kommer du få mer arbete gjort. Du sitter vid skrivbordet och känner dig trött. Då tar du ditt laptopbord och datorn och går till ett annat rum. Den lilla förändringen gör stor skillnad. Kanske studerar eller jobbar du hemifrån och är trött på att titta på väggen bakom din skärm hela dagarna. Gör iordning en kopp kaffe eller te. Sätt dig i fåtöljen eller soffan och jobba ett tag. Detsamma gäller på jobbet.

Med ett laptopbord kommer du kunna förbättra din hälsa avsevärt. På riktigt. Det visar sig att om du står upp och arbetar tre timmar per arbetsdag så kommer du går ner ett kilo i vikt i månaden. Både muskler och skelett kommer att tacka dig för att du äntligen ställer dig upp och inte bara sitter lätt framåtlutad vid skrivbordet. Du tar ditt laptopbord och ställer det på ett annat bord. Justera till en lagom höjd och så börjar du att arbeta. Samtidigt som du faktiskt räddar din hälsa och går ner i vikt. Ju mer du står upp, desto mer kommer du att minska i vikt. Istället för att räkna kalorier, får du arbeta effektivt och bli klar snabbare.

dante