Bästa datorprylarna för dig som älskar teknik!

Bästa datorprylarna för dig som älskar teknik!

Idag kan du hitta datorprylar i många olika former som erbjuder lösningar till problem som du aldrig tänkt på förr! För dig som älskar teknik kan det vara både kul och användbart att använda sig av dessa produkter. Nedan följer ett flertal datorprylar att hålla utkik för. Många av dessa produkter kan styras med hjälp av Google Assistent, som nu funnits i Sverige i hela två år.

JBL Pulse 4 Waterproof Bluetooth Speaker

JBL Pulse 4 är en otroligt bra trådlös och vattentät högtalare. Högtalaren skiftar färg i takt med musiken, vilket går att justera i den medföljande smartphone appen. Produkten är en aning dyr, men är du företagsägare har du möjlighet till kredit från capcito.com, som erbjuder en flexibel kredit. Högtalaren är perfekt för hemmafester vid poolen, eftersom den kan spela musik även under vattenytan. JBL Pulse 4 erbjuder en batteritid på hela 12 timmar, och kan laddas med USB-C.

Dyson Pure Cool Me Purifying Fan

Har du allergier? Då är denna produkt perfekt för dig inför de varma sommarmånaderna. Dyson Pure Cool renar upp till 99.97% av luften i rummet, och använder sig sedan av luften för att svalka dig. Effektivt och smart!

WeMo Mini Smart Plug

Med denna produkt kan du enkelt via den medföljande appen styra den elektronik som du kopplar in. WeMo Mini Smart Plug fungerar även med Amazon Alexa och Google Assistant, så att du kan styra din elektronik med rösten.

ecobee SmartThermostat

Denna smarta och moderna produkt använder sig av sensorer för att mäta temperaturen i ditt hem, och kan därefter justera luftkonditionering och dylikt vid behov. Det går även att styra produkten via Amazon Alexa.

dante