Intressanta datorprylar

Intressanta datorprylar

Datorprylar är roliga att leka med, särskilt för dig som har ett intresse för teknik. De intressanta datorprylarna i denna artikel kan du använda dig av normalt, plocka isär, eller använda till reservdelar!

Philips Somneo Sleep and Wake-up Light

Detta är en väckarklocka som skiljer sig från normen, och är därmed även en hel del dyrare än en vanlig väckarklocka. Somneo fungerar som så att den simulerar en naturlig soluppgång, i samband med ett flertal avslappnande ljud, för en skön och fridfull morgon. Perfekt för dig som inte är morgonpigg!

HP Sprocket Select Portable Photo Printer

Med denna portabla fotoprinter kan du skriva ut färgade foton när och var du vill. Produkten är väldigt liten, stilig, och portabel. Lämplig för dig som egenföretagare som använder sig av Workaround för dina kontorsbehov. Du kan även koppla din smartphone till produkten, för att enkelt skriva ut foton från din mobil.

Ekster Parliament Smart Wallet

Ekster Parliament är en plånbok med en smart, modern design. Plånboken har plats för minst 10 kort, och med ett enkelt knapptryck kan du välja det kort du behöver i stunden. Produkten drivs av solljus, så behöver inte laddas och kräver ej något batteri. Det går även att köpa till en bluetooth tracker till plånboken, för att du enkelt ska kunna hitta den när den fallit bakom soffan eller dylikt.

Furbo Dog Camera

Har du hund? Då är denna produkt perfekt för dig! Du kan lätt hålla ett öga på din älskade hund med denna kamera genom en app på din smartphone. Kameran filmar i 1080p, och registrerar när hunden skäller eller på annat sätt beter sig oroligt. Det går även med ett knapptryck i appen att ge din hund godis genom en öppning i kameran. Kul för både dig och din hund!

dante