Tillbehör till festen och middagsbjudningen

Tillbehör till festen och middagsbjudningen

Det finns massor av prylar för dig som vill ge din fest det där lilla extra. Här ger vi våra bästa tips på stämningshöjande prylar!

Fängelse för mobilen

I dagens samhälle riskerar sociala sammankomster att inte alls bli så sociala. Med smartphones ständigt tillgängliga tenderar folk att bli lite distraherade. Med ett mobilfängelse har du ett enkelt och säkert sätt lagra dina gästers mobiler när det är dags för fest eller middagsbjudning. Det ställer så klart krav på dig som värd – att undvika dötid är a och o om du ska vara “den” personen som tvingar folk att vara sociala. Kul idé som säkert kan bjuda på en del skratt om alla är med på det.

Mixa enkelt som en DJ

Med en DJ MINI MIXER får du möjligheten att agera DJ på ett prisvärt och enkelt sätt. Du kan mixa musik från två enheter, till exempel din mobiltelefon och surfplatta, och kräver ingen koppling till laptop eller dator. Priset ligger på runt 250 kronor och är så klart begränsad i vad den kan utföra. Det är hur som helst ett kul tidsfördriv för den musikintresserade och kan säkert även förnöja några timmar på festen. Notera att enheten kräver fyra stycken AAA-batterier som inte medföljer i köpet.

LED Beer Pong Kit

Beer pong har blivit alltmer populärt i Sverige. Det är ett kul och spännande dryckesspel som importerats från USA. Det kräver en hel del skicklighet, en skicklighet som naturligt brukar avta ju längre kvällen går. Med LED Beer Pong Kit har du ett LED-upplyst beer pong-bord som passar perfekt när mörkret har fallit. Skapar en mysig och futuristisk stämning i rummet. Bordet kan naturligtvis användas till andra saker än beer pong. Bara fantasin sätter gränser för vad man kan göra med ett snyggt, upplyst bord kombinerat med högkvalitativa plastglas och en kul grupp vänner.

dante