Galna datorprylar till din USB

Galna datorprylar till din USB

Med en dators USB-port kan du förvandla din dator till i princip vad som helst. Här ger vi några tips på praktiska, häftiga och i många fall galna prylar som du kan koppla in i din USB-port.

Robot USB Hub

Vissa datorer, framför allt laptops, har ibland ett snålt utbud av usb-portar. Då kan en USB-hub vara en god idé. Det innebär helt enkelt att du kopplar in hubben i en av dina portar. Hubben har sedan i sin tur 3-6 portar så att du magiskt har tillgång till fler! Robot USB Hub fungerar exakt så – med fördelen att den är designad som en robot. Onödigt, kanske lite löjligt, men varför inte?</p>

USB Vacuum Cleaner

Är du en sådan typ av person som har svårt att hålla skrivbordet rent och prydligt? Med en USB Vacuum Cleaner kan du enkelt råda bot på det. Perfekt för att hålla smuts från tangentbordet borta och skapa förutsättningar för en fräsch arbetsplats.

USB Minikyl

Tänk att du precis kommit tillbaka till jobbet efter en svettig sommarlunch. Det enda du vill ha är en kall dryck. Gå till kiosken, köp en cola och lägg den på kylning i en USB mini fridge. Finns i flera modeller och färger, från diskret till flashig!

dante