Koppvärmare, fläkt och doftblomma

Koppvärmare, fläkt och doftblomma

Idag satsar vi på tokiga grejer med USB-tema!

Cool USB-fläkt med klocka

Det här är kreativitet på hög nivå. LED USB Fan Clock Mini Flexible Time från Cool Gadget är en klocka, en fläkt och en lampa i ett enda paket. När produkten är inkopplad i din USB-port börjar en fläkt att snurra. Fläkten har inbyggda lysdioder som dels ger ett behagligt, matt ljus som samtidigt skapar en analog klocka. Vissa av produkterna vi tipsar om här är skojiga partytricks i bästa fall, men detta är faktiskt både praktiskt och iögonfallande. Rekommenderas!

USB-doftblomma


Doftpinnar, doftljus och odörer på sprayflaska är alla bra alternativ för dig som vill ha en fräschare lukt i ditt hem. Med en USB-doftblomma kan du få det elektroniskt! Designen behöver så klart inte vara en blomma då det finns oändliga versioner där ute på nätet för den som letar.

Koppvärmare

En av de kanske första USB-tillbehören var en platta att värma din kaffe- eller tekopp på. Enkelt, smart och funktionsdugligt. Finns i dagsläget i massor av designer för den som vill sätta sin personliga prägel på denna föregångare till alla andra galna USB-klenoder.

dante